Dinsdag 4 december 2018, 20.00 uur:
High Intensive Care (HIC-kliniek)
 

De zaal zit inmiddels vol,

online is er nog voldoende plek!

Het GGZ College bijwonen?

Meld je snel aan.

De High Intensive Care-kliniek (HIC) is voor mensen die in een acute ernstige psychiatrische crisis verkeren. Voor hun veiligheid, vanwege ernstige symptomen of een hoge mate van verlies van zelfcontrole, verblijven patiënten op de gesloten afdeling van de kliniek. De behandeling richt zich op het behandelen van de crisis en stoornis, het verbeteren van de situatie en de patiënt en het creëren van perspectief.

Over de ins en outs en nut en noodzaak gaat het op dinsdag 4 december tijdens het volgende GGZ College. Welke tafelgasten aanschuiven bij presentatrice Miranda Werkman vertellen we binnenkort!

 

Wil je zeker zijn van een plek in de zaal? Meld je dan nu alvast gratis aan via bovenstaande knop.

Het GGZ College is op dinsdag 4 december, van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor de volgende beroepsgroepen wordt accreditatie aangevraagd:
- Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
- Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
 

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.00 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.