Dinsdag 17 januari, 20.00 uur:

Eerste hulp bij psychische problemen

Bijwonen? Meld je aan.

De titel zegt het al: ‘Eerste hulp bij psychische problemen’. Want weet jij wat je het beste kunt doen wanneer iemand in psychische nood is? Welke stappen kun je nemen om hier mee om te gaan? Hierover gaan ggz-professionals, een politieagent en een huisarts in gesprek. Zij bespreken aan tafel onder leiding van presentatrice Katja Westra in hoeverre professionals eerste hulp en ondersteuning kunnen bieden aan mensen in acute psychische nood. 

 

Wil je aanwezig zijn bij het GGZ College met het thema “Eerste hulp bij psychische problemen"? Meld je dan aan via onderstaand formulier en je ontvangt binnen twee werkdagen via de mail een bevestiging.

Volgende editie:

Eetstoornissen. Zet jij je tanden erin?

maandag 10 april 2017- 20.00 uur 

Praktische informatie

De zaal is voor deze editie vol

 

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via www.ggzfriesland.nl/live de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.00 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

Het GGZ College online bijwonen? Meld je aan.