top of page
 
Dinsdag 4 september 2018, 20.00 uur:
 

Verwarde personen
Als mensen onbegrepen gedrag vertonen

Het GGZ College bijwonen?

Meld je snel aan.

Media spreken vaak over 'verwarde personen'. Wij spreken liever van 'mensen met onbegrepen gedrag'. Het maatschappelijk vraagstuk rondom deze mensen vormt een uitdaging. Experts en ervaringsdeskundigen gaan op dinsdag 4 september hierover met elkaar in gesprek, delen hun kennis hierover en beantwoorden vragen.

Wie er precies aan tafel zitten, vertellen we binnenkort! Maar je kunt je alvast via bovenstaande knop aanmelden, zodat je zeker bent van een plek in de zaal of online.

Het GGZ College is op dinsdag 4 september, van 20.00 tot 21.00 uur.

Voor de volgende beroepsgroepen wordt accreditatie aangevraagd:
- Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
- Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
 

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.00 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

bottom of page