Dinsdag 6 februari 2021

Neuropsychiatrie - TITEL

Wie zijn onze tafelgasten? We maken ze de komende weken bekend! Meld je bij deze alvast aan, zodat jij erbij bent om op dinsdag 6 februari live de webinar te kunnen volgen. 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
Meld je aan en kijk online mee naar boeiende discussies en presentaties!

TEKST HIER

....

Tijdens het GGZ College op dinsdag 6 februari 

Meld je nu gratis aan om online mee te kijken; je ontvangt dan binnenkort de link voor de live-uitzending op dinsdag 24 november! 

Tafelgasten

Marike Lancel | Somnoloog en bijzonder hoogleraar

Marike Lancel werkt als somnoloog (slaapdeskundige) en senior onderzoeker in het Expertisecentrum voor Slaap en Psychiatrie van GGZ Drenthe. Dat is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van slaapstoornissen bij mensen met psychische problematiek. Ook is Marike bijzonder hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar onderwijs en onderzoek richt ze op de (bidirectionele) relatie tussen slaap en psychische gezondheid. 

Paul Seerden | Psychiater en universitair docent
Paul Seerden is al 10 jaar psychiater bij GGZ Friesland. Hij heeft een ruime ervaring binnen de Klinische Psychiatrie en werkt sinds 5 jaar bij FACT. Ook is hij universitair Docent bij het UMCG voor de Huisartsenopleiding waar hij het onderwerp psychofarma behandelt. Daarnaast geeft hij geaccrediteerde nascholingen over het onderwerp depotmedicatie. Afgelopen jaar publiceerde Paul een artikel over antidepressiva en tijdens het GGZ College geeft hij zijn visie op de soorten slaapmedicatie, de werking en vertelt hij wat het begrip slaaphygiëne inhoudt.  
Barbara Mulder | Psycholoog en eigenaar praktijk Slaapmakend
Barbara is arbeids- & organisatie-psycho­loog en ze richtte in 2011 psycho­logenprak­tijk Slaapmakend op. Samen met haar collega’s heeft zij al duizenden mensen beter leren slapen met behulp van cognitieve gedragstherapie. Vanuit Slaapmakend organiseert Barbara naast haar cliëntenzorg ook workshops en trainingsdagen binnen bedrijven en colleges en bijscholingen voor studenten en clinici. Haar missie is om slaap bovenaan de 'gezondheidsagenda' te krijgen.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste uitzending

© 2018 GGZ Friesland

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

GGZ Friesland, Sixmastraat 2, 8932PA Leeuwarden

info@ggzcollege.nl | Tel: 058-2848715