Dinsdag 24 november 2020, 20.00 uur:

Het belang van goede slaap voor je psychische gezondheid

Een somnoloog, een psychiater en een psycholoog gaan in gesprek en in discussie, allen belichten een ander belangrijk aspect!
 
Mis het niet: meld je aan en je ontvangt binnenkort de link om gratis de webinar live te volgen!

Het GGZ College bijwonen?

Meld je nu aan!

Slaap zorgt ervoor dat we weer kunnen opladen en fit en productief de dag kunnen beginnen. Maar toch slaapt niet iedereen even goed. Tijdens deze editie van GGZ College gaan we het eens uitgebreid hebben over slaap en psychiatrie.
Want wat als je slaap constant verstoord wordt en je slaaptekort krijgt?
Wat doet een goed slaapritme met onze psychische gezondheid?
En hoe past slaap in de behandeling van psychische problemen?

Tijdens het GGZ College op dinsdag 24 november gaan diverse experts met elkaar in gesprek over nut en noodzaak van slaap, de verschillende slaapstoornissen en het gebruik van slaapmedicatie.

Meld je nu gratis aan om online mee te kijken; je ontvangt dan binnenkort de link voor de live-uitzending op dinsdag 24 november!

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. DOOR CORONAMAATREGELEN IS HET TIJDELIJK NIET MOGELIJK OM DE UITZENDING ALS PUBLIEK BIJ TE WONEN.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.30 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

© 2018 GGZ Friesland

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

GGZ Friesland, Sixmastraat 2, 8932PA Leeuwarden

info@ggzcollege.nl | Tel: 058-2848715