Covid 19
Dinsdag 8 september 2020

Wat crisistijd doet met brein en branche: corona en ggz - feiten en fictie

Uitzending bijwonen? Dat kan ditmaal alleen nog maar online (zaal is vol)! 

Het GGZ College bijwonen?

Meld je nu aan!

Gezien de actualiteit gaat deze editie over het coronavirus in combinatie met de geestelijke gezondheidszorg. Was de ggz-branche goed voorbereid? Wat doet een crisis als deze met het brein van mensen? Welke lessen trekken we en hoe nu verder? Dit en nog veel meer komt aan bod in de vorm van discussie aan tafel en presentaties door experts, waaronder ervaringsdeskundigen. Binnenkort hoor je wie de tafelgasten zijn!

Aanmelden kan nog voor ONLINE, de zaal is vol! 

Klik bovenaan de pagina op AANMELDEN en registreer je, zodat je een link naar de live-uitzending kunt ontvangen op 8 september! 

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.30 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

© 2018 GGZ Friesland

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

GGZ Friesland, Sixmastraat 2, 8932PA Leeuwarden

info@ggzcollege.nl | Tel: 058-2848715