Image by Robina Weermeijer
Dinsdag 18 mei 2021, 20.00 uur:

Neuropsychiatrie ​

 
Experts gaan in gesprek en in discussie, allen belichten een ander belangrijk aspect van nut en noodzaak van deze interessante materie!
 
Mis het niet: meld je aan en je ontvangt binnenkort de link om gratis de webinar live te volgen!

Het GGZ College bijwonen?

Meld je nu aan!

Binnenkort vind je hier alle informatie over de inhoud van de uitzending en wie er te gast zijn om hun kennis met jou te delen! 


Meld je nu alvast gratis aan om online mee te kijken; je ontvangt dan binnenkort de link voor de live-uitzending op dinsdag 18 mei! 

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. DOOR CORONAMAATREGELEN IS HET TIJDELIJK NIET MOGELIJK OM DE UITZENDING ALS PUBLIEK BIJ TE WONEN.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.30 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

© 2018 GGZ Friesland

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

GGZ Friesland, Sixmastraat 2, 8932PA Leeuwarden

info@ggzcollege.nl | Tel: 058-2848715