Moeilijke kinderen of ingewikkelde maatschappij?
Dinsdag 3 maart 2020
20.00 - 21.30 uur
Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

Het GGZ College bijwonen?

Meld je nu aan!

Het aantal kinderen in Nederland met een officiële diagnose voor een psychiatrische stoornis is volgens de cijfers van de gezondheidsraad de laatste jaren explosief gestegen. Denk hierbij aan diagnoses zoals ADHD, PDD-NOS, ADD, depressie en nog vele andere stoornissen.

De vraag is: zegt dat iets over onze kinderen of over onze maatschappij?

Betekent het dat onze kinderen moeilijker geworden zijn? Of is onze maatschappij te ingewikkeld, waardoor niet alle kinderen goed tot hun recht komen? Is de explosieve toename van stoornissen legitiem of plakken we te snel labels?

Tijdens het GGZ College op dinsdag 3 maart gaan diverse experts met elkaar in gesprek over dit onderwerp.

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.30 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

© 2018 GGZ Friesland

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

GGZ Friesland, Sixmastraat 2, 8932PA Leeuwarden

info@ggzcollege.nl | Tel: 058-2848715