Site_Banner-20-Oog voor het gezin.jpg
Dinsdag 28 juni, 20.00 uur:

Oog voor het gezin

 
Experts gaan in gesprek en in discussie over verschillende aspecten van dit thema. Over de rol van het gezin en naasten bij psychische problematiek, over samenwerking, over ondersteuning en meer.
 
Mis het niet: meld je aan en je ontvangt binnenkort de link om gratis de webinar live te volgen!

Wil jij het 
GGZ College gratis bekijken?


Meld je nu aan!

Mensen die in aanraking komen met de ggz zijn vaak onderdeel van een gezin met familie, naasten en sociale contacten. Welke impact heeft de psychische kwetsbaarheid van de patiënt op hen? Hoe zorgen verschillende organisaties er gezamenlijk voor dat er oog is voor het gezin en dat we naastbetrokkenen op de juiste manier kunnen betrekken bij de behandeling? 

Hoe kunnen we met elkaar deze gezinsleden ondersteuning en handvatten bieden? En op welke wijze kijken we naar de rol van een patiënt in een gezin met betrekking tot huiselijk geweld?

 

Onder leiding van presentatrice Miranda Werkman buigen experts uit allerlei sectoren zich over deze en andere vragen. Ook proberen ze via presentaties inzichten te bieden en oplossingen aan te dragen. 

Kijken doe je zo!

​Het GGZ College van GGZ Friesland vindt plaats in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Op de dag van de uitzending kun je via onze site gratis kijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.00 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending live te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending of ga naar ons youtube kanaal waar alle uitzendingen worden geplaatst na de opnames.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste uitzending