top of page
shutterstock_21_suicide preventie_BEWERKT.jpg
Donderdag 8 september, 20.00 uur:

Suïcidepreventie

Experts gaan in gesprek en in discussie over verschillende aspecten van dit thema.
 
Mis het niet: meld je aan en je ontvangt binnenkort de link om gratis de webinar live te volgen!

Wil jij het 
GGZ College gratis bekijken?


Meld je nu aan!

 

Niemand zou in eenzaamheid of radeloosheid mogen sterven door zelfdoding. Daarom is suïcidepreventie belangrijk, het is van ons allemaal. Van zorgorganisaties tot overheden, maatschappelijke partners en naasten; we doen het samen. Maar hoe doen we dat dan, wat kan en moet er beter? Wat zien we in de praktijk en hoe kunnen we elkaar helpen op het gebied van suïcidepreventie?

Deze en vele andere vragen komen aan bod tijdens het GGZ College van donderdag 8 september. Experts van diverse organisaties gaan met elkaar in discussie en geven presentaties tijdens deze door GGZ Friesland aangeboden gratis te volgen interactieve webinar. Mis het niet en meld je aan!

Via onze nieuwsbrief en social media laten we je binnenkort weten wie onze tafelgasten zijn!

Kijken doe je zo!

​Het GGZ College van GGZ Friesland vindt plaats in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Op de dag van de uitzending kun je via onze site gratis kijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.00 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending live te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending of ga naar ons youtube kanaal waar alle uitzendingen worden geplaatst na de opnames.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste uitzending
bottom of page