Image by Robina Weermeijer
Dinsdag 2 november 2021, 20.00 uur:

GGZ College​

 
Experts gaan in gesprek en in discussie, allen belichten een ander belangrijk aspect van nut en noodzaak van deze interessante materie!
 
Mis het niet: meld je aan en je ontvangt binnenkort de link om gratis de webinar live te volgen!

Het GGZ College bijwonen?

Meld je nu aan!

Op dinsdag 2 november staat het volgende GGZ College gepland. Houd onze site in de gaten voor meer informatie!

Meld je nu alvast gratis aan om online mee te kijken; je ontvangt dan op de dag van het webinar de link voor de live-uitzending die avond!

Zaal

Het GGZ College vindt plaats in de Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden en je bent van harte welkom om plaats te nemen in de zaal. De inloop is vanaf 19.30 uur aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. DOOR CORONAMAATREGELEN IS HET TIJDELIJK NIET MOGELIJK OM DE UITZENDING ALS PUBLIEK BIJ TE WONEN.

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via onze site de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.30 uur afgelopen.

 

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.