top of page

GGZ College
een webinar boordevol interactie

Hoe groot is jouw kennis over de geestelijke gezondheidszorg? Weet je alles al of wil je jouw kennis nog verder verdiepen?

 

Naast alle ggz-instellingen zijn er nog tientallen instanties die nauw verbonden zijn aan de geestelijke gezondheidszorg. Denk hierbij aan politie, gemeentes en ziekenhuizen, maar ook aan verslavingszorg, daklozenopvang en scholen. Iedere instantie is op een andere manier betrokken bij de cliënten van ggz-instellingen. Wij willen door middel van  GGZ College de kennis over de psychiatrie bij deze doelgroep vergroten.

 

Dit doen we door een interactief tafelgesprek te organiseren met interessante sprekers, prikkelende stellingen en prachtige verhalen. Elke editie van GGZ College heeft een ander thema en kan zowel online als in de zaal bekeken worden. Voor ieder GGZ College wordt accreditatie aangevraagd bij verschillende beroepsverenigingen.

Eerdere edities terugkijken? Dat kan! Klik daarvoor op Uitzending terugkijken.

 

De knop Aanmelden leidt u naar de volgende editie. Zodra daar meer over bekend is, kun je je inschrijven om de uitzending bij te wonen in de zaal of door online mee te kijken. 

Miranda Werkman.jpg
Presentatrice
Miranda Werkman

Miranda Werkman heeft ruime ervaring in het presenteren en maken van items en programma’s voor Omrop Fryslân. Met het presenteren van GGZ College komen voor haar dingen samen die ze het liefste doet: het overbrengen van kennis, het verbinden van mensen en haar interesse in de psyche van de mens. 

Praktische informatie

Zaal

Het GGZ College kunt je live bijwonen in een zaal van de Stadschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. De inloop is vanaf 19.30 uur en het GGZ College vindt plaats van 20.00 uur tot circa 21.00 uur. U kunt parkeren in parkeergarage Zaailand.

 

Online

Op de dag van het GGZ College kun je via www.ggzfriesland.nl/live de uitzending bekijken. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Het GGZ College is om ongeveer 21.00 uur afgelopen.

Achteraf bekijken

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het GGZ College en heb je ook niet de mogelijkheid om de uitzending online te kijken? Geen probleem.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste uitzending.

Onze partners

GGZ Ecademy is een initiatief van en voor GGZ-instellingen die samen kwalitatief goede, actuele en betaalbare e-learning ontwikkelen voor zorgprofessionals.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste uitzending
bottom of page